HIGHER STATES OF CONSCIOUSNESS
Control Freak
Music
Brojač posjeta
33777
Blog
ponedjeljak, studeni 5, 2007
Je li ženama zaista potreban muškarac koji će stalno biti pored njih ? Moš mislit....drito...pa ko bi nas cijelo vrijeme podnosio da visimo uz njih konstantno ;)
Naime žene bi prilično lako podnosile naša učestala izbivanja kada kod njih nebi bila prisutna  neka takozvana dubinska potreba za vezom...možemo to nazvat kako god hočemo...potreba za zajedništvom , fizičkom sigurnošću ili fucking nekom evolucijskom potrebom za mužjakom  za nastavak vrste.

Da li one zapravo traže podsvjesno ono od čega mi muškarci bježimo? Veza se tu nameće kao svjestan kompromis kojim se izvana trebaju ukrotiti impulsi koji divljaju iznutra.
Većina od nas se ponaša nonšalantno i želi biti nesputana u vezi bez namjere da sve svoje free vrijeme investira u druženje sa njima što ženama daje sasvim suprotni impuls od pravog stanja...postaju nesigurne i za tu nesigurnost krive svog muškarca jer ne dobivaju dovoljno pažnje...osječaju da više nisu baš tak special.

Problem je i u tome kaj su sklone tu svoju nesigurnost rješavati nečime kaj za  muškaraca  predstavlja povečavanje pritiska jer slijede predbacivanje i svađe.
Na taj način žena će tražit feedback...povratnu informaciju da sama sebe uvjeri kako je ipak sa vezom sve u redu. Iz muške perspektive  takav način je paradoksalan jer se mi odmah osjećamo napadnuti i prozvani takvim nastupom i gardom mada znajući da se ona samo brine za opstanak veze i na takav način pokazuje da joj je stalo...do nas...jer radi to iz ljubavi.

No...radi još jednu stvar...koje najčešće nije svjesna...stvara pritisak svom partneru...guši vezu time...i nažalost  takav gard  potiče upravo onakave stvari kojih se žene najviše pribojavaju...postajemo bezobzirni...udaljavamo se od njih...


Veza postaje obaveza.


Tranquillity @ 01:44 |Komentiraj | Komentari: 31 | Prikaži komentare