HIGHER STATES OF CONSCIOUSNESS
Control Freak
Music
Brojač posjeta
33777
Blog - rujan 2007
utorak, rujan 25, 2007
 
Zašto je Italija sigurna ? Perche l'Italia e al sicuro ?

Bin Laden je izjavio: "Jako je teško izvesti teroristički čin u Italiji".
Nedavno otkriveni dokumenti SISDE (talijanske tajne službe)potvrdjuju da je Bin Laden izdao naredbu da se organizira avionski napad na Italiju. Dvoje terorista iz jedne blisko-istočne zemlje su dosli u Napoli odlučni provesti "Alahovu kaznu nad talijanskim nevjernicima".
Evo kako je to izgledalo:

Nedjelja 23:47
Stigli su na medjunarodni aerodrom u Napoli iz Turske i napuštaju aerodrom osam sati nakon dolaska zbog toga što su izgubili prtljagu.
Tvrtka ne preuzima odgovornost za gubitak, a jedan djelatnik iste tvrtke predlaže teroristima da probaju doći drugi dan...tko zna, uz malo sreće..
Sjedaju u taksi: Nabusiti taksist pogledom u retrovizor zaključuje da su stranci i vozika ih cijelim gradom sat i pol vremena. Kako teroristi ne prigovaraju čak i kada taksimetar dodje do 200 eura, taksist odlučuje da će ukrcati svog kompanjona na kružnom toku Villaricca. Nakon što su ih opljačkali i pretukli izbacuju ih u predjelu Rione 167.

Ponedjeljak 04:30
Nakon što su se osvijestili oba terorista uspijevaju doći u hotel na trgu Burze. Odlučuju da će iznajmiti auto pri Hertz-u na trgu Unicipio. Nakon toga se upućuju na aerodrom, ali prije nego dođu do trga Mazzini, ostaju blokirani od studentskog protestnog marša, anti-globalista u bijelim radnim odijelima i nezaposlenih Napoletana koji im ne daju proći.


Ponedjeljak 12:30
Konačno dolaze do trga Garibaldi gdje odlučuju razmijeniti novac kako bi se mogli slobodnije kretati: njihovi dolari bivaju zamijenjeni za falsificirane novčanice od 100 eura
.
Ponedjeljak 15:45
Dolaze na aerodrom Capodichino čvrsto odlučni da će avion skrenuti sa rute i srusiti ga na tornjeve ENEL-a. Piloti ALITALIA-e štrajakaju zbog toga što traže četverostruke plaće za manje sati rada. Isti problem imaju i kontrolori leta koji se pridružuju štrajku iz solidarnosti.
Jedini raspoloživi avion na pisti je tvrtke MARADONA AIR sa destinacijom Alghera i koji je u zakašnjenju 18 sati... djelatnici tvrtke sa putnicima kampiraju u sali za čekanje i pjevaju popularne pjesme, glasno protestirajući protiv vlade. Dolaze štrajk brakeri i počinju dijeliti udarce lijevo i desno svima i svoj bijes iskljuju i na dvoje Arapa.

Ponedjeljak 19:05
Konačno se malo smiruju strasti i dva sina Alahova, prekriveni krvlju dolaze do pulta MARADONA AIR-a kako bi kupili kartu za Sassari u avionu koji će skrenuti u tornjeve ENEL-a. Djelatnik MARADONA AIR-a koji im proda karte prešuti im da je let, zapravo, otkazan.

Ponedjeljak 22:07
Sada već teroristi diskutiraju dali da nastave sa planom ili ne...ne znaju da li je uništenje Napolija teroristički čin ili čin milosrđa.

Ponedjeljak 23:30
Pregladnjeli, odlučuju pojesti nešto u aerodromskom restoranu i naručuju sendvić sa pohanim školjkama.

Utorak 04:35
U nemilosti salmonele koju su prouzročile pohane školjke završavaju u bolnici San Gennaro, nakon što su cijelu noć čekali u hodniku hitne pomoći. Stvar ne bi trajala više od par dana da se nije pojavila sumnja na koleru iz školjaka.

Nedjelja 17:20
Nakon 12 dana izlaze iz bolnice i nađu se u blizini stadiona San Paolo.
Napoli je izgubio, na domaćem terenu, od novopečenog Palerma sa 3-0, sa dva penala dosuđena u korist sicilijanske momčadi od strane suca Concettino Rina de Corleone.
Grupa navijača "MASSERIA CARDONE", vidjevši dva tamnija čovjeka zamijenjuju ih za navijače Palerma i počinju ih gađati kamenjem i letvama. Da bi stvar bila gora šef navijača, jedan "Peppo ili Ricchione", seksualno iskorištava obojicu.

Nedjelja 19:45
Napokon navijači odlaze, a oba terorista se odlučuju napiti po prvi put u životu (iako je grijeh!!). U jednoj krcmi u lučkoj zoni grada im natoče patvoreno vino sa metanolom i ponovo završavaju u bolnici San Gennaro zbog trovanja, a testiranja utvrde da su obojica pozitivni na HIV test.


 
Tranquillity @ 18:31 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
petak, rujan 14, 2007
 Filozofija ljubavi aka. fucks & sucks :
 

Previše vremena provodimo u traženju prave osobe koju bi voljeli ili u nalaženju mana onima koje već volimo, kada bi ustvari trebali usavršavati ljubav koju dajemo.

(no shit ?!...kad voliš ne primječuješ mane)

 
 
 
 
 

Ne možeš nikoga natjerati da te voli, sve što možeš je biti netko koga se može voljeti, ostalo je do osobe da shvati da si vrijedan ljubavi.

(ma da...jebiga kad druga strana shvati da si vrijedan shvatiš ti da da ona nije vrijedna tebe)

 
 
 
 
 

Uvijek ljubi srce koje te povrijedi, ali nikad nemoj povrijediti srce koje te ljubi.

(total crap...da mi samo znati ko tako funkcionira...pa nismo fucking machines)

 
 
 
 
 

Kad voliš, pusti voljeno biće od sebe; ako ti se vrati nazad, zauvijek će ostati tvoje. Ako ode i ne vrati se, nije ti nikada ni pripadalo.

(ovo je prava ljiga...još korišteno u jednom trash filmu)

 
 
 
 
 

Potrebna je samo minuta da nekoga primijetimo, sat da nam se svidi, dan da ga zavolimo, ali potreban je cijeli život da ga zaboravimo!

(woow...neke zaboravimo odmah nakon lošeg sexa;)

 
 
 
 
 

Ljubav nije savršena kada volimo savršenu osobu, već kada savršeno volimo nesavršenu osobu.

(vidiš...vidiš...može se i savršeno voljeti...možda ima kakav tečaj ! :)

 
 
 
 
 

Boli kada voliš nekoga, a zauzvrat nisi voljen, ali još više boli kada voliš nekoga, a nikad ne smogneš hrabrosti reći mu što osjećaš prema njemu.

(aha...pa ti veli...ti si meni super frend...ali ono...sorry...tek tada stiže real pain)

 
 
 
 
 

Iskusio si pravu ljubav kada zanemariš osjećaje, strasti i romantiku i pri tome otkriješ da ti je nakon svega još uvijek stalo!

(jel to ono od Fromma " čovjek je prestao biti aktivna osoba koja osjeća a umjesto toga je postao otuđeni poklonik idolu"  fascinira me to čak sam stavio to bio kao svoj prvi post:
it makes me fucking wonder)

 
 
 
 
 

U pravoj ljubavi najviše uživamo u onome što dajemo, a ne u onome što primamo.

(hm...možda...no ako nema feedbacka jednostrano davanje se pretvori u poklanjanje)

 
 
 
 
 

Ako te netko ne voli onako kako bi htio, to ne znači da nisi voljen cijelim njegovim bićem.

(ma je li...možda te voli samo iz navike)

 
 
 
 
 

Ljubav ima svoje vrijeme, svoje trenutke i svoje razloge! Ne možeš ju zadržati uz sebe, jedino ju možeš zagrliti kada dođe i biti sretan što je u jednom trenu tvog života bila s tobom!

(da...da...pitanje vremena samo...a ono kaj nije ljubav vječna ? )

 
 
 
 
 

Ljubav znači ne mrziti nikoga, bez obzira na to koliko lošeg ti je učinjeno. Ako možeš nastaviti voljeti i dalje, unatoč patnji i boli, tada je to prava ljubav.

(tako je...tko tebe kamenom ti njega kruhom...kao mržnja nije u ljudskoj prirodi..)

 
 
 
 
 

Znaj da baš nitko ne zaslužuje tvoje suze, a onaj tko ih stvarno zaslužuje neće te nikada rasplakati.

(bullshit...najčešće nas rasplaću one osobe do kojih nam je najviše stalo )

 
 
 
 
 

Nitko se ne može vratiti da bi započeo ispočetka - svatko može početi od sada i napraviti sasvim novi kraj.
 (sutra je novi dan..)
 
 
 
 
 

Bog nije obećao dan bez bola, smijeh bez tuge, sunce bez kiše; ali je obećao snagu za dan, utjehu za suze i svjetlo za put! 

(oh dragi Bože...svjetlo se nazire u tunelu...još samo da nema raskršča na putu )


 
 
 
 
 

Prijatelji su poput zvijezda; ne možeš ih uvijek vidjeti, ali znaš da su tu negdje.

(tako je...jave ti se kad te trebaju...za onih par special to ne vrijedi )


 
 
 
 
 

Mnogi ljudi dolaze i odlaze iz našeg života, ali samo istinski prijatelji ostavljaju tragove na našim srcima.

(to su onih par special od gore )


 
 
 
 
 

 
 
Tranquillity @ 01:39 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
srijeda, rujan 5, 2007
Nakon četiri godine čekanja frontman Depeche Mode-a izdaje potkraj sljedečeg mjeseca svoj drugi solo album. Nakon sjajnog prvog albuma Paper Monsters nadolazeči album zvat če se Hourglass.
Ova pjesma koja vam upravo odzvanja u backgroundu -Kingdom bit će i prvi singl koji će najaviti (već provjereno i preslušano) novi solo album jednog od najkvalitetnijih vokala današnjice.Svoj autorski rad Dave je već potvrdio i na zadnjem odličnom albumu za svoj matični bend napisivši nekoliko skladbi i tako uskratio prostor primarnom skladatelju i tekstopiscu Martinu Gore-u što je rezultiralo sjajnim skladbama koje smo imali prilike slušati na albumu Playing the Angel.
Novi Hourglass svakako preporučam svim poklonicima DM-a jer obiluje snažnim pjesmama zaćinjenim neuništivim vokalom Dave Gahana.
Ima puno više elektronike nego na njegovom prvom albumu što me posebno veseli jer taj dark electronic sound je ono što smo navikli slušati već više od dvadesetak godina iz produkcije DM-a....


Tranquillity @ 19:32 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare