HIGHER STATES OF CONSCIOUSNESS
Control Freak
Music
Brojač posjeta
33777
Blog - studeni 2007
utorak, studeni 27, 2007

Dreams are never deceive?! maybe...ovisi kaj sanjamo...
Pa tko ne bi želio  konačno dočekati ostvarenje svojih osobnih maštarija i snova? Brijem da je svatko barem jednom doživio jedno comatose buđenje...aha...da...da....to je onaj shit kada sanjate  nešto  noću ili danju(daysleeping je još intenzivniji za kinky snove) dakle sanjate nekaj vrlo uzbudljivo...gotovo da je stvarno i naravno slijedi trenutak buđenja i povratak u realu  što rezultira spoznajom da draga koju ste sanjali i željeli uopće nije prisutna kao što je bila u dubokoj REM fazi spavanja zbog koje niste ni čuli svih 16 alarma budilice i inih spravica koje vas bude.

Kaj vam preostaje? Apsolutno ništa....samo da naglo iskoćite iz kreveta...whatever jel na lijevu ili desnu nogu...ionako će biti sjeban početak dana jer već opako kasnite na posao....jedino olakšanje je sam sebi neartikulirano promrmljati u bradu... Shit ! i odjuriti na posao bez kave a glava se raspada . Stignete na posao....još ima cajta da se u liftu zavežu žniranci na koje ste se cijelo vrijeme spoticali...poravnate jebenu košulju....pokopčate gumbe na hlačama i naravno u međuvremenu dok se lift trkelja prema gore prilika je da još jednom prevrtite film koji ste sanjali jer je bio tako stvaran i pere vas još dojam full...no...back to reality...grč je već u želucu...znate da je već kolegij počeo...onaj joint koju ste maznuli u autu do posla sad dolazi do izražaja i nadomješčuje malo nedostatak kofeina... još se smješi magični aparat za kavu sa strane na putu ...bacite kovanice srknete kavu u hodu i sa joker smajlom uđete u sobu i zaželite svim dobar dan...naravno bez isprike da ste kasnili...više će vas kolege respektirati....jer vi si to možete dopustit...takav gard pomaže...poćinje vam zvoniti mob....ofkors neka realtone glasna melodija koja iritira sve nazočne...mms je stigao...draga se uprizorila na zaslonu moba...ne sanjate više...vidite ju.....lice vam se ožarilo...piše...naravno uz njezinu fotku...sanjala sam te nočas ...bio si jebeno dobar kao uvijek...prst već ide automatski na gumb replay....uzvraća se...i ja sam tebe ljubavi...nočas sanjamo zajedno :)

Snovi se ponekad i ostvare ako to želimo jako...
Tranquillity @ 02:53 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
ponedjeljak, studeni 5, 2007
Je li ženama zaista potreban muškarac koji će stalno biti pored njih ? Moš mislit....drito...pa ko bi nas cijelo vrijeme podnosio da visimo uz njih konstantno ;)
Naime žene bi prilično lako podnosile naša učestala izbivanja kada kod njih nebi bila prisutna  neka takozvana dubinska potreba za vezom...možemo to nazvat kako god hočemo...potreba za zajedništvom , fizičkom sigurnošću ili fucking nekom evolucijskom potrebom za mužjakom  za nastavak vrste.

Da li one zapravo traže podsvjesno ono od čega mi muškarci bježimo? Veza se tu nameće kao svjestan kompromis kojim se izvana trebaju ukrotiti impulsi koji divljaju iznutra.
Većina od nas se ponaša nonšalantno i želi biti nesputana u vezi bez namjere da sve svoje free vrijeme investira u druženje sa njima što ženama daje sasvim suprotni impuls od pravog stanja...postaju nesigurne i za tu nesigurnost krive svog muškarca jer ne dobivaju dovoljno pažnje...osječaju da više nisu baš tak special.

Problem je i u tome kaj su sklone tu svoju nesigurnost rješavati nečime kaj za  muškaraca  predstavlja povečavanje pritiska jer slijede predbacivanje i svađe.
Na taj način žena će tražit feedback...povratnu informaciju da sama sebe uvjeri kako je ipak sa vezom sve u redu. Iz muške perspektive  takav način je paradoksalan jer se mi odmah osjećamo napadnuti i prozvani takvim nastupom i gardom mada znajući da se ona samo brine za opstanak veze i na takav način pokazuje da joj je stalo...do nas...jer radi to iz ljubavi.

No...radi još jednu stvar...koje najčešće nije svjesna...stvara pritisak svom partneru...guši vezu time...i nažalost  takav gard  potiče upravo onakave stvari kojih se žene najviše pribojavaju...postajemo bezobzirni...udaljavamo se od njih...


Veza postaje obaveza.


Tranquillity @ 01:44 |Komentiraj | Komentari: 31 | Prikaži komentare